**** Granuja ****

Roční změna domova



Věděli jste, že byste si každý rok měli ve svém domě něco pozměnit? Jak už se říká, změna bývá život, a rozhodně byste toho měli pořádně využít, a to právě ve svém domě, protože domov je od toho, aby se v něm něco změnilo, a abyste si z něj udělali ten nejkrásnější domov, který můžete mít. Samozřejmě, mnoho lidí se do toho nechce pustit, protože jsou třeba lenošní nebo unavení z práce, ale věřte tomu, že když si doma něco změníte, budete se cítit mnohem lépe a lépe se vám i spí, protože ta změna opravdu udělá hodně. Někteří lidé jsou rádi, že jednou za rok pořádně uklidí svůj dům, ale už je nenapadne třeba něco změnit.

Dům

I přesto, že jdete domů, nic nepotřebujete, je vždycky potřeba si jednou za čas, právě za ten rok, koupit třeba novou židli, nový stůl a pořád to všechno obměňovat, protože když to obměníte, budete mít pocit, že jste pozitivnější, a bude vás všechno více bavit, protože ten dům je vlastně váš čas. Ve svém domě byste měli mít ty věci, které máte rádi, které milujete, které tam chcete mít, a je potřeba ty věci obměňovat, střídat a různě posouvat.

Dveře

Život nám velice letí, a je potřeba si ho užívat, a užívat si právě ten dům, který máte, a měnit tam různé věcičky, kupovat si nové věci, koupit si nové závěsy, nový koberec a prostě pořádně to ve svém domě rozjet. Vůbec se nebojte se různě inspirovat, protože čím více inspirace budete mít, tím to bude vypadat naprosto dokonale. Vaše fantazie vám dává smysl do života, který je potřeba pořádně využít, a když to využijete, věřte mi, že se budou dít velké zázraky. Stačí pouze pár dní přemýšlet, co si vymyslíte, a věřte, že se dá vykouzlit skvělá atmosféra, a hlavně skvělý pocit ze svého poznávání a své zvláštní, zajímavé fantazie. Takže rozhodně na nic nečekejte a najděte si chvilku pro sebe a přemýšlejte, co skvělého budete každý rok měnit.


Categorized as: Dům

Comments are disabled on this post